FORD TRANSİT VAN

Ford Transit’in neden bir ticari araç ikonu olduğunu görmek zor değil.

Kategorisindeki en büyük Van, güvenilir, güçlü ve taşımak istediğiniz her şeyle başa çıkabilir.

Emisyonları düşürürken güç ve yakıt verimliliğini arttıran yeni Ford EcoBlue 2.0L TDCi motorla birlikte, işletme maliyetlerini daha da düşürmek için Transit'i daha uzun servis aralıklarına uygun tasarladık.

Her zaman olduğu gibi, bu son derece konforlu ve dayanıklı araçla pek çok teknolojinin avantajlarından yararlanarak sürüş deneyimi ve işinizi kolaylaştıracaksınız.

Rakipsiz Yeni Ford EcoBlue TDCi motor

Transit, yenilikçi ve güçlü yeni Ford EcoBlue 2.0L TDCi motora sahiptir. Bu motor sadece emisyonları düşürürken yakıt verimliliğini ve gücünü geliştiren ileri teknolojiye sahip değil, ayrıca Euro Stage 6 emisyon yasalarına uygun olarak birden fazla yöntemle geliştirilmiştir.

Her amaca uygun

Transit'in neredeyse tüm özellikleri, işletme ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere belirlenebilir. Modeller Van, Çift Kabinli In-Van ve Kombi gövde stillerini içerir. 15.1m3 yükleme hacmi ve 4.2m uzunluğa kadar bir yük alanına sahip olmak üzere üç gövde uzunluğu ve iki tavan yüksekliği seçeneği vardır. Brüt Araç Kütlesi (GVM) seçenekleri 2,900 kg’dan 4,700 kg'a kadardır. Yeni Ford EcoBlue 2.0L TDCi motorlarından ve manuel veya otomatik şanzımanlardan alınan Önden Çekişli (FWD), Arkadan Çekişli (RWD) ve Akıllı Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi (AWD) olarak 3 güç seviyesi seçeneği bulunmaktadır. Tüm bunların üzerine, siparişinize göre SVO seçenekleri de dahil olmak üzere çok çeşitli opsiyonel donanımlar bulunmaktadır. Transit’inizi nasıl isterseniz öyle oluşturun.

Transit Van'ın içi de dışı da amacına uygun tasarlandı

Aracın dış özellikleri, modern tarzı ve pratik kullanımı bir arada sunuyor. Gelişmiş aerodinamik özellikleri daha fazla yakıt verimliliği sağlar. Ayrıca parçaları da düşük işletme maliyeti sağlamak hedefiyle servis ve değişim kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlandı.

Konforlu ve kullanışlı

Kullanışlı ve dayanıklı yapıda, maksimum konfor ve rahatlık için geliştirildi: Binek araçları andıran iç tasarımı, tüm kumandalar ve eşya bölmeleri rahatça ulaşabileceğiniz şekilde ergonomik olarak yerleştirildi.

Bir Transit, sayısız seçenek: Van ve Çift Kabin Van

Orta, Uzun ve Jumbo Boy şasi boyu. Yüksek ya da Orta Tavan. Van aracınızı sanki işletmeniz için özel tasarlanmış gibi yapılandırın.

Van

Şasi boyu: L2 (Orta), L3 (Uzun), L4 (Jumbo)
Tavan Yüksekliği: H2 (Orta Tavan) ve H3 (Yüksek Tavan)
Azami Yüklü Ağırlık : 3500-4700 kg
Koltuklar: 3

Çift Kabin Van

Şasi boyu: L3 (Uzun)
Tavan Yüksekliği: H2 (Orta Tavan)
Azami Yüklü Ağırlık : 3500 kg
Koltuklar: 6

Yolculuk yorucu olmaktan çıkıyor

Şehir sokakları, otoyollar, kasaba yolları, kırsal yollar... İşiniz sizi nereye götürürse götürsün Transit ile rahatlığın tadını çıkarın. 

Bir dizi yenilikçi teknoloji sayesinde sürüş ve park etme daha kolaydır. 

Park sensörlerinden yoldaki engeller ve yayalara karşı sizi uyarabilecek sistemlere kadar, şeritten çıkmaya başlarsanız sizi uyaran ve hatta yorgunluğun neden olabileceği değişiklikleri tespit etmek için sürüş davranışınızı izleyen, daha akıllıca çalışan, ama daha zor olmayan bir araç.

Yaya güvenliğine yardımcı olan sistem

Opsiyonel olarak sunulan Yaya Algılamalı Çarpışma Öncesi Destek ve Aktif Fren yolunuzdaki araçlar ve yayaları tespit etmek için bir radar ve kamera kullanır. Bu sistem sizi olası bir çarpışmaya karşı uyarır. Bu uyarıya yanıt vermediğiniz durumda Aktif Fren otomatik olarak devreye girip kazayı önlemeye veya olası hasarı azaltmaya çalışır (80 km/s hıza kadar).,

SelectShift otomatik vites

Yeni 130 PS ve 170 PS Ford EcoBlue 2.0L TDCi motor yeni altı vitesli SelectShift otomatik şanzımanla birlikte sunulur. Özellikle yoğun dur-kalk gerektiren trafiklerde pürüzsüz ve rahat sürüş deneyimi için tasarlanmıştır. Eğer isterseniz vitesi manuel olarak da değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda kaygan yüzeyler ve dik yokuşlar gibi zorlu sürüş koşullarında vitesi kilitleme özelliğine de sahiptir.

Hız kontrol sistemi ile otomatik uyum

Adaptif Hız Kontrol sistemi hızınızı belirlemenizi sağlar ve siz fren veya gaz pedalına basıncaya dek bu hızı korur. Yerleştirilmiş RADAR sensörü önünüzde bir araç tespit ederse, hızınızı ayarlanmış bir mesafeye uygun olarak azaltır. Önünüz açıldıktan sonra aracınız seçtiğiniz hıza göre artar.

İleri Uyarı teknolojisi Adaptif Hız Kontrolle birlikte sunulur ve kazara önünüzdeki araçla çok yakın olmanız durumunda sizi uyarmak için tasarlanmıştır.

Şeridinizde kalmanıza yardımcı olan gelişmiş sistem

Opsiyonel olarak sunulan Şerit Takip Sistemi eğer kazara şeridinizin dışına kaydığınızı tespit ederse direksiyona titreşim yollayarak ve gösterge panelinde bir ışık yakarak sizi uyarır. (Titreşimin hassaslık seviyesini birden üçe kadar seçebilirsiniz.)

Sürücü Uyarı Sistemi yorgun olduğunuzda sizi uyarır

Sürücü Uyarı Sistemi olası bir kazaya mahal vermemek için sürüş davranışlarınızdaki her değişikliği sürekli olarak izler. Sistem eğer dikkatsiz davrandığınızı tespit ederse uyarı panelinde yanıp sönen bir ikazla mola vermenizi önerir.

Dikkatinizden kaçan trafik işaretlerini görür

İşaretler ister yol kenarında, ister yolun üzerinde, kalıcı veya geçici olsun, Trafik İşareti Tanıma Sistemi işaretleri tanımlayabilir, gösterge panelinde bir hız veya sollama yapılmaz simgesi belirir ve girdiğiniz her yeni hız sınırında değişir.

Daha kolay geri vites

Dubalar, banklar, alçak duvarlar… Opsiyonel olarak sunulan arka görüş kamerası orta konsolda bulunan ekranda arkanızda ne olduğunu görmenizi sağlar. Aracınızı arka vitese taktığınızda kamera otomatik olarak aktive olur ve en küçük alanlara bile güvenle girmenizi sağlayan sanal çizgilerle park etmenize yardımcı olur.

Park etme stresini ortadan kaldıran sensörler

Opsiyonel olarak sunulan park mesafe sensörleri, aracınızın ön ya da arkasındaki engeller ile aradaki uzaklığı değerlendirmenize yardımcı olur. Sensörler herhangi bir nesnenin varlığını algıladığında, nesneye yaklaştıkça yükselen sesli bir uyarı verilir. Bu özellik daha güvenli bir şekilde manevra yapmanıza yardımcı olmak üzere geliştirildi.

Yağmura göre otomatik ayarlanan silecekler

Opsiyonel olarak sunulan Yağmur Sensörlü silecekler ön camınızda ıslaklık algıladığı an yağmurun hızına bağlı olarak çalışmaya başlar. Sileceklerinizin hangi ıslaklık seviyesinde çalışmaya başlayacağına altı hassasiyet seçeneğinden birini seçerek siz de karar verebilirsiniz.

Gerektiğinde otomatik olarak yanan farlar

Opsiyonel olarak sunulan otomatik yanan farlar, sensörler yardımıyla ışık azalmasını tespit eder ve sürüşü kolaylaştırmak için ön farları otomatik olarak açar. Aynı şekilde tünele girildiğinde de otomatik olarak farlar yanar.

Otomatik Uzun Farlar. Diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan yolu görmenize yardımcı olur

Gece sürüşlerinde size yardımcı olan opsiyonel Otomatik Uzun Far özelliği, karşıdan gelen ya da önünüzde bulunan araçları algılar ve bir süre uzun farları kapatıp kısa farları yakar. Daha sonra yeniden uzun farları otomatik olarak yakarak maksimum görüş sağlar.

Gece karanlığında daha kolay manevra

Geceleyin, keskin bir dönüş yapmanız gerektiğinde Transit opsiyonel olarak sunulan yeni statik köşe lambalarıyla size yardımcı olur. Hızınız 30 kph’ın altındayken dönüş yaptığınızda sistem otomatik olarak aktif olur. Ön farın üstünde yer alan statik köşe lambaları dönmek istediğiniz yola doğru açı yaparak önünüzü aydınlatır.

Akıllı Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi

Hareket zorlaştığında, hiçbir şey dört tekerden çekişin temkinli yol tutuşunu yenemez. Seçili modellerde mevcut olan Transit’in akıllı AWD sistemi, her bir tekerleğin sahip olduğu kavrama seviyesini algılar ve torku motorun en etkili olduğu yere yönlendirir.

Yolculuklarda daha az yorgunluk, daha fazla ekonomi

Adaptif Hız Kontrol sistemi hızınızı belirlemenizi sağlar ve siz fren veya gaz pedalına basıncaya dek bu hızı korur. Direksiyon üzerindeki düğmeleri kullanarak hızınızı seyir halindeyken de ayarlayabilirsiniz..

Daha fazla kontrol için maksimum kavrama

Dinamik Tork Kontrolü özelliği, yol zemini ve sürüş koşullarına uyumlu olarak motor torkunu ön tekerlekler arasında dengeler. Saniyede 100 işlem gerçekleştiren sistem kavramayı en üst düzeye çıkarır ve yolda köşelerde ve dalgalanmalarda hareketinize yardımcı olarak tutuş sağlar.

Her manevranız daha kolay

Orta Saşi Transit Van'ın dönüş alanı, yalnızca 11,9 metredir (Kısa şasi kamyonetlerde 11,4 m). Özellikle gelişmiş hidrolik direksiyon ile daha uzun modellerin bile manevra kabiliyeti yüksektir ve döndürülmesi kolaydır.